23 Eylül 2011 Cuma

eski bedavalardan hala geçerli olan bir kaç tane

monster high bedavaları arkadaşlar bu bedavaları bir kaç kere farklı bloglar araclığıyla aldığınız olduysa gelmez ama almadıysanız olur.(olup olmadığını bilemiyorum önceden almıştım)
  http://www.daveproxy.co.uk/ veya http://www.goproxing.com/ adresine gidiyoruz. Ordaki boşluğa http://www.stardoll.com yazıyoruz. Üye girişi yapıyoruz. Yukardaki boşluktakileri silip yerine http://www.stardoll.com/tr/do/campaign/monster.php?watch=1 yazıyoruz. Sonra geri gelip aynı şekilde bunlarıda yapıyoruz.
çok basit olmasa da deneyin olacaktır. bu da ilgi çekiyor.
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA SADECE KONU İLE ALAKALI ETEĞİ BULABİLDİM ALINCA GÖRÜRSÜNÜZ GELENLERİ.



BEDAVA CLEAN AND CLEAR GÖZLÜK VE ŞAPKA
bu bedavaları daha önce almadıysanız...
http://goproxing.com/ veya   adresine gidiyoruz. Ordaki boşluğa http://www.stardoll.com/ yazıyoruz. Üye girişi yapıyoruz. Yukardaki boşluktakileri silip yerine          http://www.stardoll.com/tr/contest/finish.php?id=1468   http://www.stardoll.com/tr/contest/finish.php?id=1468 yazıyoruz..
eee beğendiniz mi? :D umarım gelir ve güle güle kullanın...

bu kadarla da bitmedi bedavalarımız daha devam edicek.
bedava jessie TV
Bu bedava için önce  http://www.dontfilter.us/ veya  http://www.proxoin.com/ adresine gidiyoruz. Ordaki boşluğa http://www.stardoll.com yazıyoruz. Üye girişi yapıyoruz bu kadar basit

VE SON BEDAVAMIZA GELDİK. ASLINDA BU BEDAVA NERDEYSE BAYADIR BİR ORTADA HALA DA SÜRESİ GEÇMEMİŞ HER AN GEÇEBİLİR ACELE EDİP KAPIN!!!
Almak için  buraya tıklayın ve bedavaya satın alın. Sayfa açıldığında bebeği sağa sola kaydırın. Makyaj temizleyicisi köşede kalıyorr







güle güle kullanın hepsi oluyor. takip ederseniz daha fazlasıyla karşınızda olacağım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder